Ons brede assortiment in woninginrichting

Raamdecoratie, behang, gordijnen, verf en vloeren. Even een greep uit de productgroepen die je bij Colors@Home kunt vinden. Blader hieronder door de verschillende categorieën en laat je inspireren door de mogelijkheden die je hebt met al onze producten.

RAAMDECORATIE
VLOEREN
BEHANG
Paneelgordijnen komen het mooiste tot hun recht bij grote raampartijen. De rechte panelen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling. Paneelgordijnen staan niet alleen mooi voor het raam maar kunnen ook toegepast worden als scheidingswand, schuifdeur of roomdivider.  De vloer is een kostbaar product waarvan je mag verwachten dat het jaren mee gaat. Voor zowel harde als zachte vloeren ben je bij Colors@Home aan het juiste adres. Bij ons vind je o.a. tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (bijv. Novilon).
Wil je behang dat bij jouw interieur past? Bij Colors@Home vind je altijd de nieuwste collecties behang volgens de laatste trends.
Bij ons heb je een uitgebreide keuze uit uni’s, kleuren en stijlen. Of ga voor een mooie foto
aan de wand. Behangen is al lang geen kliederboel meer. Het is een stuk gemakkelijker geworden. Vliesbehang plak je rechtstreeks op de muur.
     
GORDIJNEN
HORREN
BUITENZONWERING
Je interieur is pas helemaal af wanneer de gordijnen hangen. Naast dat ze sfeervol zijn, bieden gordijnen nog meerdere voordelen. Zo houden ze de warmte vast in de winter en houden ze de warmte tegen in de zomer. Overgordijnen zijn ook te voeren met een verduisterende stof. Hierdoor wordt de kamer helemaal donker, waardoor ze zich perfect lenen voor de slaapkamer. Hoe voorkom je muggen in huis? Juist! Met horren blijven deze vervelende beestjes buiten en kan je overdag en ’s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. Wie last heeft van hooikoorts kan ook kiezen voor horren met een zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt tot 96% van de pollen buiten, zodat je minder hoeft te niezen. Houd het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens hebben een strakke uitstraling en kunnen bijna overal toegepast worden. Ze hebben wat weg van rolluiken. Alleen bestaan screens uit doek. Een stevig doek met kleine gaatjes waardoor jij naar buiten kan kijken,
maar niemand naar binnen. Stem de screens af op jouw woning door de kleur van het profiel en het doek zelf uit te zoeken.

Dit is maar een klein gedeelte van ons assortiment, kom eens gezellig langs of bel even 030 - 2377200